Вчора, 24 липня, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій та директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко відвідали головний офіс української компанії LetyShops, який знаходиться у м. Вінниці.

Компанія розпочала свою діяльність 4 роки тому з команди, що налічувала 7 штатних працівників. Тепер це велика організація, у складі якої працює понад 200 професіоналів. Свою діяльність LetyShops здійснює на ринках Казахстану, Білорусі, Іспанії, Німеччини та має на меті стати масштабним сервісом з кешбеку не лише в Україні та Європі, але і в Південній Америці.

 У ході візиту очільник області розповів директору LetyShops Ігорю Гнатовському про підготовку в області до проведення VІІ Міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина – бізнес в центрі України», який відбудеться 13 вересня 2019 року. Під час зустрічі голова ОДА Валерій Коровій зазначив: «Сьомий Міжнародний інвестиційний форум буде відрізнятися оновленою програмою та актуальними темами сьогодення. Так як з кожним роком збільшується кількість учасників даного заходу та зацікавленість до проведення Форуму зростає, хочеться здивувати гостей та провести одну з панелей на базі такого сучасного та інноваційного офісу як ваш. Також під час заходу учасники форуму зможуть ознайомитися з новими підходами до організації робочого процесу у Вашій компанії та оцінити створені умови для комфортного перебування працівників».

У результаті зустрічі було домовлено провести панель з обговорення перспектив розвитку ІТ-галузі у Вінницькій області в офісі компанії LetyShops.