Об’єднання зусиль всіх гілок влади і прояв політичної волі може забезпечити ухвалення потрібних країні рішень, передусім в економіці, і забезпечити стабільність, яку відчують всі українці. Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Він сказав, що його Кабінет Міністрів, приміром, ще у 2017 році напрацював законопроект, ухвалення якого дало б можливість увійти до ТОП-40 рейтингу Світового банку Doing Business. І зараз потрібно ухвалювати документ.

«Ми зробили великі кроки, але треба працювати далі. Економка – це робочі місця українців. Ми бачимо, що будуються заводи. Український бізнес минулого року вклав у власний розвиток 526 млрд грн, - сказав Володимир Гройсман. -  Треба більше інвестицій. Будемо зростати більше – будуть більші зарплати і бюджети. Стабільна економіка має бути відчутна для кожного». 

За словами Глави Уряду така стабільність вже стала запорукою ухвалення важливих соціальних рішень, приміром, у пенсійній системі, у бюджетному процесі, запорукою відновлення важливих інфраструктурних ініціатив, а також розбудови чесних ринкових відносин та зламу монополій у різних сферах життєдіяльності країни.  

«Потрібно об’єднувати зусилля для ухвалення правильних рішень. Всіх закликаю до цього», - сказав Володимир Гройсман.