Оголошення про проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (зі змінами від 02 червня 2018 року) та на виконання Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням 36 позачергової сесії обласної Ради 7 скликання від 04 грудня 2018 року № 720, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації оголошує Конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету (далі – Конкурс).

Пріоритет надається програмам (проектам, заходам) виконання (реалізація) яких спрямовано на:

– соціально-економічний розвиток;

– культурно-просвітницьку діяльність;

– національно-патріотичне виховання;

– розвиток інклюзивного середовища;

– краєзнавчу роботу, охорону пам’яток історії та культури;

– аналітичну діяльність та проведення соціологічних досліджень;

– допомогу соціально незахищеним верствам населення;

– екологічну безпеку;

– протидію корупції;

– розвиток громадянського суспільства та засобів масової інформації.

Конкурсні пропозиції, які подаються інститутами громадянського суспільства для участі у конкурсі, мають бути складені державною мовою та містити:

  1. Заяву про участь у конкурсі (складену за формою, зразок якої оприлюднений на офіційному веб-сайті облдержадміністрації у розділі «Громадянське суспільство», рубриці «Фінансова підтримка ІГС», підрубриці «Порядок проведення конкурсу» («Зразки документів»), за підписом керівника або уповноваженої особи інституту громадянського суспільства, скріплену її печаткою (у разі наявності);
  2. Опис програми (проекту, заходу) та кошторис витрат для її реалізації за формою (зразок оприлюднений на офіційному веб-сайті облдержадміністрації у розділі «Громадянське суспільство», рубриці «Фінансова підтримка ІГС», підрубриці «Порядок проведення конкурсу» («Зразки документів»);
  3. Листи-підтвердження органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, наукових установ, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій (в разі їх залучення до виконання (реалізації) програми (проекту, заходу);
  4. Інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства, зокрема щодо досвіду виконання (реалізації) програм (проектів, заходів) протягом останніх 2 років за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування, джерела фінансування інституту громадянського суспільства, його матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення.

УВАГА! На кожному аркуші копій документів керівником інституту громадянського суспільства здійснюється відповідний запис «Копія вірна», вказується дата подання документів, ПІБ та власний підпис.

Програми (проекти, заходи), що подаються для участі у конкурсі, мають бути розраховані не більше ніж на 1 бюджетний рік.

Конкурсні пропозиції подаються у друкованій та електронній формі.

У разі визнання проекту переможцем конкурсу кошторис витрат має бути доопрацьований інститутом громадянського суспільства з урахуванням діючих на момент затвердження кошторису норм та нормативів, цін та тарифів, а також з дотриманням принципу економного витрачання бюджетних коштів та максимальної ефективності їх використання.

Коштом обласного бюджету фінансуються лише заходи програми (проекту).

Фінансова підтримка не передбачає фінансування капітальних видатків, а також виплату заробітної плати та гонорарів.

Конкурсні пропозиції приймаються з 19 грудня 2018 року до 31 січня 2019 року щоденно, крім вихідних та святкових днів, з 10.30 год до 16.30 год за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна, 14, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації, 4 поверх, каб. 412).

За додатковою інформацією звертатись до працівників Департаменту:

Василишина Олена Анатоліївна – заступник начальника управління комунікацій з громадськістю – начальник відділу комунікацій з громадськістю Департаменту;

Швець Олександр Миколайович – головний спеціаліст відділу комунікацій з громадськістю управління комунікацій з громадськістю Департаменту.

Контактний телефон та електронна скринька: тел.: (0432) 56-19-51, (0432) 56-19-57; depinformcom@vin.gov.ua (у темі листування вказати: «Конкурс проектів ІГС 2019»).

 

Департамент інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації