Вже в котре на Вінниччині визначають кращі підприємства області за їх досягнення та особистий внесок у  соціально-економічний розвиток регіону.

Цьогорічний Регіональний конкурс «Бізнес-еліта Поділля» став ювілейним, п’ятнадцятим.

Захід був організований Вінницькою обласною громадською організацією «Регіональний центр підприємництва» за підтримки Вінницької обласної державної адміністрації. Участь у ньому взяли найкращі підприємства різних галузей діяльності усіх форм власності нашого регіону.

Метою конкурсу є популяризація досягнень, ролі та місця підприємницької діяльності в соціально-економічному розвитку області, сприяння формуванню регіональних пріоритетів виробництва товарів та послуг.

Переможці конкурсу «Бізнес-еліта Поділля» отримали дипломи у семи номінаціях: вершина лідерства, компанія-лідер, якість, довіра, надійність, наша марка та стабільність.

Вітальними словами захід урочисто відкрив голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій:

«Протягом п’ятнадцяти років ми відзначаємо кращих підприємців регіону. І за цей час траплялись різні періоди. Був дуже непростий період у 2014 році, перед нами було дуже багато викликів. Але крок за кроком ми рухаємось вперед. Кожен з вас розвиває бізнес, розвиває регіон, в цілому розвиваючи країну. Насправді я переконаний в тому, що ваша праця варта набагато більшого ніж праця багатьох політиків. Країну створюєте саме ви. Нещодавно, за результатами рейтингу «Regional Doing Business. 2018» Вінниччина була вперше визнана найкомфортнішим регіоном для ведення бізнесу в Україні і це ваша заслуга. Влада трансформується в той орган, який прагне створювати середовище, в якому бізнес почувався б комфортно. Вітаю усіх лауреатів конкурсу! Натхнення вам і вдалого бізнесу!»

У свою чергу, народний депутат України Сергій Кудлаєнко привітав усіх присутніх та висловив переконання, що цей конкурс є прекрасним стимулом багатьом підприємствам для подальшої плідної праці, зміцнення позицій вітчизняного виробництва, підвищення добробуту громадян.

Лауреатів конкурсу у номінації «Якість» відзначав перший заступник голови ОДА Андрій Гижко: «Сьогодні величне свято у нашій області, адже ваші успіхи популяризують та розвивають Вінниччину. Вітаю усіх вас з тим що ви вже є переможцями, є найкращими, кожен у своїй номінації. Сподіваюсь, що кількість номінантів щороку буде збільшуватись. Бажаю вас усім успіху, що ви ставали не лише регіональними, а й всеукраїнськими лідерами».

В номінації «Довіра» переможців вітав заступник Вінницького міського голови Владислав Скальський: «Від імені міського голови, від імені міської команди хочу привітати вас з дійсно святковим днем. Довіра – найцінніше, що може бути між владою і бізнесом. Рівень цієї довіри є індикатором, наскільки легко вести бізнес у тому чи іншому регіоні. І нам дуже приємно, що сьогодні абсолютну більшість лауреатів представляє бізнес міста Вінниця. Велика повага вам  за ті робочі місця, які ви створюєте, за податки, які ви справно сплачуєте у міський бюджет задля того, щоб Вінниця залишалась найкомфортнішим містом для ведення бізнесу».

Лауреатів також привітав директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко: «Цей ювілейний пятнадцятий конкурс є надзвичайно важливим! Його результати переконливо демонструють зростання в області  кількості виробників, які пропонують товари відмінної якості, працюють за найвищими міжнародними стандартами і підвищують конкурентоспроможність вітчизняної продукції! Бажаю вам і надалі залишатися еталоном високої якості, професіоналізму та надійності!»