Президент Петро Порошенко впевнений, що процес створення Антикорупційного суду буде завершено вже у першому півріччі поточного року. «Ми прагнемо прискорити процес утворення Антикорупційного суду. Я переконаний, що нам це вдасться у першій половині року, можливо, ще у травні. І тоді ми отримаємо наступний транш», - заявив Глава держави в інтерв’ю виданню «Фокус» під час обговорення питання співробітництва України з Міжнародним валютним фондом.

Петро Порошенко зазначив, що разом із позицією щодо необхідності подальшого посилення боротьби з корупцією, МВФ відзначає значне економічне зростання України та проведення реформ в нашій державі.

«Я пишаюся тим, що вдалося покращити інвестиційний клімат. Ми за чотири роки досягли більше, аніж за 25 років перед цим», - підкреслив Президент зауваживши, що це є не лише оцінкою МВФ, а й Світового банку.

«Ми у рейтингу Doing Business з місця 137 у 2013 році піднялися на позицію 76. Темпи економічного розвитку у цьому році очевидно зростуть на 3,5 %. Покажіть мені ще країну, якій таке вдалося в умовах війни», - також наголосив Глава держави.