Закон – один для всіх! Інтегруватися до Європейського Союзу – значить позбутися “кумівства” у владі, завершити з практикою «друзям все, а ворогам лише закон», покінчити з корупцією на всіх рівнях.
Ми поступово зближуємо законодавство України з Євросоюзу. Рівність прав і можливостей жінок та чоловіків, захист прав споживачів або зручні державні послуги – це все відбувається завдяки євроінтеграції.
Кожен з нас зі свого боку може сприяти тому, щоб Україна якомога швидше стала частиною ЄС. Відстоювати свої права. Не брати й не давати хабарів. Контролювати роботу органів влади.
Євроінтеграція – це про свідоме споживання та турботу про наше спільне майбутнє. Купувати якісні харчові продукти, адже їхнє виробництво контролюється на кожному етапі — за європейським принципом «від лану до столу», сортувати сміття, щоби зберегти довкілля, надавати перевагу екологічно чистим та енергоефективним видам транспорту – це здатний робити кожний завдяки євроінтеграційним змінам в Україні.
За ініціативи Віцепрем'єр-міністерки з європейської та євроатлантичної інтеграції Україниі за підтримки
European Union in Ukraine
ми починаємо інформаційну кампанію EUКраїна, яка простими словами розповість про те, що таке євроінтеграція в нашому повсякденному житті.
І одним із практичних аспектів євроінтеграції України мають стати дієві закони – як в Європі.
Детальніше про урядову інформаційну кампанію #EUкраїна тут: https://association4u.in.ua/