Перспективний план розвитку Северинівської об’єднаної територіальної громади обговорили  за участю громадськості села. Голова райдержадміністрації Олег Легеза під час презентації основних напрямів розвитку зазначив, що   під час розробки проектів в різних галузях діяльності для покращення та розвитку територіальних громад враховано пропозиції та побажання громадськості.

Він акцентував увагу присутніх на основних заходах, які планується впроваджувати в Северинівській ОТГ. Зокрема, капітального ремонту даху будинку культури в с. Токарівка ,капітальний ремонт дорожнього покриття в с. Чернятин протяжністю неповний кілометр, реконструкція артезіанської свердловини в Чернятині та Северинівці , реконструкція спортивного майданчику зі штучним покриттям.

Учасники зібрання жваво обговорили  план розвитку громади на 2019 – 2021 роки, схвалюючи всі проекти.

Під час зустрічі із активом села Сербинівці очільник району поінформував про пріоритетні напрями діяльності влади щодо покращення соціально – економічного розвитку громад району на 2019 – 2021 роки.  Зокрема, акцентував увагу на питанні капітального ремонту ФАПу в с.Сербинівці. Кошторисна вартість об’єкту становить 390 тис. грн.. ремонт включає в себе: реконструкцію приміщень, заміну вікон і дверей, облаштування централізованого опалення, водопостачання, каналізацію, внутрішньої вбиральні.

Сербинівчани  також схвально відгукнулись щодо запланованого ремонту приміщення медичного закладу .