Окрім питань порядку денного сесії Крижопільськоїселищної ради, її депутати обговорили проект плану регіонального розвитку Крижопільського району у 2019-2021 роках.

З документом, обговорення якого зараз активно триває в територіальних громадах, депутатів та запрошених ознайомив Крижопільський селищний голова Олександр Третьяков. 

У селищі, як передбачено проектом, планується провести реконструкціюканалізаційноїнасосноїстанції з напірним та самоплиннимколектором по вул. Олександра Савченка; завершеннябудівництвавосьмиквартирногожитловогобудинку по цій же вулиці; будівництвошкільного корпусу СЗШ І-ІІІ ступенів №1 (проектпередбачаєбудівництво нового приміщення для початковихкласів).

Робота сесії Адамівської сільської ради Погребищенського району розпочалася із підбиття підсумків діяльності  сільської ради  за 2018 рік – з цим виступив голова територіальної громади Віктор Вовченко. 

Він зазначив, що протягом 2018 року  реалізовувався  проект – переможець 15 обласного конкурсу розвитку територіальних громад  «Реконструкція мереж вуличного освітлення вулиця Центральна  в селище Погребище Перше», а також встановлено вуличне освітлення в с.Адамівка по вул. Миру; здійснено капітальний ремонт дорожнього покриття в с.Адамівка по вул. Миру; закуплено сміттєві баки.

 Згідно з Перспективним планом розвитку громади у 2019-2021 роках  заплановано провести  ремонт дороги по вулиці Миру в с. Адамівка та ремонт дорожнього покриття по  вулиці Залізнична в селище Погребище Перше.

В ході засідання депутатами були розглянуті і інші питання порядку денного, серед яких прийняття програм: Комплексна програма благоустрою Адамівської  територіальної громади на 2019-2021роки, Програма соціального захисту населення на 2019 -2021роки та інші.