12 грудня, відбулося спільне засідання сесії та виконавчого комітету Івчанської сільської ради Літинського району Вінницької області.

У роботі спільного засідання взяли участь депутати Івчанської сільської ради, члени виконкому та начальник відділу економіки райдержадміністрації Людмила Романюк.

Під час  спільного засідання Людмила Володимирівна, звертаючись до присутніх зазначила, що 12 листопада 2018 року в Києві було проведено засідання Ради регіонального розвитку України, на якому Президент України Петро Порошенко доручив представникам регіональної влади розробити плани перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки в рамках реформи децентралізації та обговорити їх із суспільством. Тому у Вінницькій області формується план перспективного розвитку регіону, до якого саме жителі громад визначають об’єкти, які мають першочергово реалізовуватися на їхній території. Представниками Івчанської громади одностайно проголосували за капітальний ремонт дорожнього покриття  по вул. Польова в селі Івча.