Сьогодні, 7 грудня, під головуванням очільника району Олександра Крижанівського відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку Піщанського району. Керівник району озвучив оновлений склад дорадчого органу, затверджений відповідним розпорядженням, до якого увійшли керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів влади, сільські, селищні голови,  та ознайомив з положенням про Раду. Окрім того, голова райдержадміністрації окреслив важливі стратегічні цілі, які ставить перед собою влада району на 2019 – 2021 роки. 

З презентацією про досягнення та здобутки за 2015-2018 роки та подальші перспективи розвитку району виступила начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Наталія Аязбекова. У виступі відзначено, що у 2015-2018 роках робота органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування району була спрямована на покращення, відновлення інфраструктури, впровадження нових технологій з метою створення належних сучасних умов в закладах здоров’я, освіти та культури. Реконструйовано та прокладено нові водогони, лінії вуличного освітлення, облаштовано дитячий майданчик, паркову зону, проведено поточний та капітальний ремонти доріг, побудовано сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям, придбано автомобіль швидкої медичної допомоги для ЦРЛ, реалізовано ряд інших проектів. 

У процесі засідання також визначили стратегічні цілі та ключові позиції перспективного плану розвитку Піщанщини на 2019-2021 роки.