9 квітня 2024 року відбулось виїзне засідання робочої групи з питань протидії торгівлі людьми обласної міжвідомчої ради з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми.

            Участь у заході взяв головний спеціаліст Департаменту правового забезпечення обласної військової адміністрації Владислав Івченков.

В ході обговорення сучасного стану протидії торгівлі людьми членами робочої групи підведено підсумки роботи у сфері протидії торгівлі людьми на території Вінницької області у 2023 році.

Представниками громадської організації «Джерело надії України» презентовано проєкт «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, які постраждали від насильства, пов’язаного із війною, гендерно зумовленого насильства , торгівлі людьми чи експлуатації у Вінницькій області»  та моніторинговий звіт за підсумками проєкту «Здійснення громадського контролю за виконанням політики протидії торгівлі людьми у 2023 році в Україні».

Також, учасниками заходу здійснено загальний огляд та проаналізовано стан виконання Стратегії міжвідомчої взаємодії з питань протидії торгівлі людьми у Вінницькій області на 2023-2025 роках. За результатами обговорення визначено шляхи покращення роботи суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, спрямованих на реалізацію Стратегії у 2024 році.

Директор Департаменту Грищук Інна Віталіївна

В. о. директора Департаменту правового забезпечення
Грищук Інна Віталіївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14, м. Вінниця, 21050

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 65-17-65