Владислав Івченков, головний спеціаліст Департаменту правового забезпечення обласної військової адміністрації взяв участь у виїзному засіданні робочої групи з питань протидії торгівлі людьми обласної міжвідомчої ради з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць, інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, яке відбулось 11 жовтня 2023 року на території Вінницького та Тульчинського районів.

            Члени робочої групи відвідали заклади розміщення осіб, які знаходяться в складних життєвих обставинах, внаслідок торгівлі людьми та гендерно зумовленого насильства, що створені у Вінницькій області. Зокрема ознайомились з умовами перебування постраждалих осіб у відділеннях КЗ «Обласний комплексний центр надання соціальних послуг» та КУ «Центр надання соціальних послуг» Тульчинської міської ради.

         Крім того, учасники зібрання обговорили проблематику ідентифікації злочинів даної категорії справ та притягнення винних до відповідальності.

Також, узгоджено організаційні питання проведення форуму «Вінниччина без торгівлі людьми».

 

Директор Департаменту Грищук Інна Віталіївна

В. о. директора Департаменту правового забезпечення
Грищук Інна Віталіївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14, м. Вінниця, 21050

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 65-17-65