День Незалежності України — державне свято, що відзначається щорічно 24 серпня з нагоди ухвалення Верховною Радою України Акту проголошення незалежності України. Незалежність є політичною та юридичною ознакою держави, полягає в праві держави на власний розсуд розв’язувати внутрішні й зовнішні справи, без втручання в них будь-якої іншої держави, у зовнішніх відносинах — це суб’єктність міжнародного права як обов’язковий складник державного суверенітету, у внутрішніх відносинах — фактична реалізація принципу поділу влади.

Сьогодні ми відзначаємо 32 річницю проголошення незалежності України, яка як і багато століть поспіль виборює своє право на незалежність зброєю, тому це свято має дуже вагоме значення для всіх українців.

День Незалежності України — особливе свято для кожного. Тому варто привітати всіх своїх знайомих, друзів та рідних з цією важливою подією.

З Днем Незалежності України! Нехай свобода мислити і діяти буде вашою перевагою. Бажаємо відчувати її в роботі, у відносинах і в житті. Процвітання вам, вашій родині, країні! Будьте незалежні і вільні у всіх своїх проявах. У ці переломні та важкі дні усім і кожному віри в нашу перемогу, надії на кращі часи, завжди бути патріотами України, мужності та витримки, наснаги та здоров’я вам і вашим родинам!

 

 

Наша дума, наша пісня, не помре, не загине.

Ось де, люди, наша слава, слава України!

        Тарас Шевченко

 

Директор Департаменту Грищук Інна Віталіївна

В. о. директора Департаменту правового забезпечення
Грищук Інна Віталіївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14, м. Вінниця, 21050

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 65-17-65