Серед персоналу випадки зареєстровано в гематологічному, нефрологічному, гінекологічномувідділеннях, у працівників адміністрації закладу та організаційно-методичного відділу.

У відділення нефрології зареєстровано 7 випадків, в тому числі 4 у працівників та 3 пацієнтів.У відділенні гематології зареєстровано 13 підтверджених випадків, в тому числі 2 у працівників та 11 у пацієнтів.

За станом здоров’я частина пацієнтів гематологічного відділення переведена для подальшого лікуванні у Вінницьку центральну районну клінічну лікарню. Пацієнти, які не потребували подальшого стаціонарного лікування виписані на амбулаторне лікування та спостереження.

Пацієнтам нефрологічного відділення, які потребують проведення гемодіалізу, надається необхідна допомога на базінефрологічного відділення та  відділення гемодіалізу з жорстким дотриманням протиепідемічних заходів.

У відділенні гематології 28 липня  2020 року планується проведення заключної дезінфекції, після повторного обстеження працівників, відділення відновить роботу.