Сьогодні  Лариса СТРАШЕВСЬКА – заступник начальника відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти управління освіти та науки Департаменту гуманітарної політики облдержадміністрації взяла участь у відкритті  виставки  науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість тобі, Україно!» та виставки декоративно – ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край», організованого Вінницьким обласним центром технічної творчості учнівської молоді.

    34 заклади позашкільної освіти з усіх куточків Вінницької області представили понад 560 експонатів в різних номінаціях і розділах.

    Щорічні обласні виставки, які проводить Вінницький обласний центр технічної творчості учнівської молоді – це підсумки творчої, наполегливої, кропіткої праці керівників гуртків та вихованців в напрямках науково-технічної творчості та декоративно – ужиткового мистецтва.

     В основній виставці «Наш пошук і творчість тобі, Україно!» взяли участь 21 команда Вінницької області та представили 110 експонатів в 5 розділах. Кожен розділ по- своєму особливий і нелегкий, та це не завадило вихованцям готувати та представляти щоразу кращі експонати.

     Цьогоріч усі  позашкільні заклади Вінницької області взяли участь у виставці «Знай і люби свій край», що не може не тішити.

   Хочеться також відмітити, що незважаючи на непрості умови, в яких ми сьогодні живемо, в яких навчаються наші діти, позашкільна освіта працює, соціалізує, виховує дітей та розкриває їх таланти.