Управління розвитку територій та інфраструктури обласної військової адміністрації шукає у свою команду головного та провідного спеціаліста відділу розвитку енергетики та енергоменеджменту. Розглядаємо кандидатів з повною вищою технічною освітою. Завдання які очікують на Вас:

Підготовка аналітичної інформації щодо стану галузі енергетики, енергозбереження та зв’язку.

Моніторинг споживання та контроль за ефективністю використання паливно-енергетичних ресурсів бюджетними закладами та установами спільної власності територіальних громад області, а також комунальними підприємствами обласного підпорядкування.

Здійснення аналізу виконання заходів з енергозбереження та розрахунок економії енергоспоживання від впроваджених енергоефективних проєктів.

Участь у розробці, технічний супровід  обласних програм в сфері енергозбереження.

Підготовка звітної інформації у сфері енергозбереження,  енергоефективності та зв’язку.

Участь в організації та проведенні нарад, колегій, інших заходів обласної військової адміністрації і управління з питань, що належать до компетенції відділу.

Розгляд та опрацювання листів, скарг, звернень громадян, юридичних осіб з питань енергозабезпечення, енергозбереження та зв’язку, сприяння вирішенню порушених питань. Опрацювання запитів  на публічну інформацію та  галузевої поточної кореспонденції.

 

Вимоги до компетентності:

Володіння комп’ютером на рівні досвідченого користувача. Досвід роботи з офісним пакетом Microsoft Office  (Word, Excel, Power Point), ведення соціальних мереж.

 

Знання законодавства

  • Конституції України;
  • Закону України "Про державну службу";
  • Закону України "Про запобігання корупції"; 
  • Закону України «Про ринок електричної енергії»;
  • Закону України «Про енергозбереження»;
  • Закону України «Про енергетичну ефективність будівель»

 

Умови оплати праці: Посадовий оклад: головного спеціаліста — 13633 грн., провідного спеціаліста — 11855 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця та інші доплати згідно з чинним законодавством. 

 

Очікуємо Ваші резюме на пошту  e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Контактна особа : Білик Олена Ігорівна, 0672565696.