2.17. Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди.

 Повне найменування суб’єкта господарювання: Квартирно-експлуатаційний відділ м. Вінниця

Скорочене найменування суб’єкта господарювання:КЕВ м. Вінниця

  1. Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 08320218
  2. Місцезнаходження суб’єкта господарювання, контактний номер телефону, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання:

21015, Вінницька обл. м. Вінниця, вул. Стрілецька, 87

Томляк Ігор Сергійович

0432 27 83 98

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

  1. Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика:

Проммайданчик №1 Котельня №64/1,

21015, Вінницька обл. м. Вінниця, вул. 600-річчя, 68А

  1. Мета отримання дозволу на викиди:

визначення та регулювання викидів забруднюючих речовин (ЗР), які потрапляють в атмосферу при експлуатації технологічного обладнання, на отримання дозволу на викиди ЗР для існуючого об’єкту.

  1. Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля, в якому визначено допустимість провадження планової діяльності, яка згідно з вимогами Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» підлягає оцінці впливу на довкілля:

Виробнича діяльність яку здійснюють КЕВ м. Вінниця - не підлягає проходженню процедури ОВД.

  1. Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування):

На території проммайданчика котельні №64/1 розташовано два газових котли Рівнетерм 32-96 кВт, які забезпечують адмінбудівлю опаленням в зимовий період.

  1. Відомості щодо видів та обсягів викидів:

На території проммайданчика виявлено 1 стаціонарне джерело викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Від діяльності підприємства в атмосферне повітря викидаються наступні забруднюючі речовини, що нормуються: азоту діоксид (NO2) – 0,150501 т/рік, вуглецю оксид (CO) – 0,172002 т/рік, вуглецю діоксид 120,119131 т/рік, метан 0,00215 т/рік, азоту оксид (N2O) 0,000215 т/рік

  1. Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва: На підприємстві немає виробництв та технологічного устаткування, які підлягають до впровадження найкращих доступних технологій та методів керування.
  2. Перелік заходів щодо скорочення викидів: Заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин для даного підприємства не передбачаються.
  3. Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів:-Заходи не передбачені.
  4. Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: Викиди забруднюючих речовин відповідають вимогам законодавства.
  5. Адреса держадміністрації з питань охорони навколишнього природного середовища, до якої можуть надсилатися зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди - Вінницька ОВА ( Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Соборна, 70, тел. (0432) 32-25-35, 32-35-35, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
  6. Строки подання зауважень та пропозицій – протягом 30 календарних днів з моменту виходу повідомлення

Додаток 1. оголошення.docx

Додаток 2. повідомлення.pdf

Додаток 3. газета.pdf