Інформація про отримання дозволу для ознайомлення з нею громадськості
Акціонерне товариство «Державний експортно-імпортний банк України» (AT «Укрексімбанк»), код ЄДРПОУ 00032112 , юридична адреса: 03150 м. Київ, вул.
Антоновича, 127, тел. (0432)-55-04-55, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Філія AT «Укрексімбанк» в місті Вінниці розташована за адресою: Вінницька обл., Вінницький р-н, м. Вінниця, вул. Миколи Оводова, 51.
Згідно Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» № 2059 від 23.05.2017 р. діяльність Філії AT «Укрексімбанк» не відноситься до видів планованої діяльності та об’єктів, які підлягають оцінці впливу на довкілля.
Філія AT «Укрексімбанк» в місті Вінниці для забезпечення електроенергією за відсутності централізованого електропостачання використовують дизельний генератор SDMO потужністю 96 кВт Режим роботи за необхідності, працює 6 год/рік. Рік введення в
експлуатацію 2001 р.
Фактичний обсяг викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря для підприємства становить 0.17872 т/рік, з яких: найбільш поширені забруднюючі речовини - 0,0033 т/рік, небезпечні забруднюючі речовини - 0,0004 т/рік, інші забруднюючі речовини, присутні у викидах об'єкта - 0,00001 т/рік, забруднюючі речовини, для яких не встановлені ГДК (ОБРД) в атмосферному повітрі населених міст - 0,17501 т/рік.
Установки очистки газів на промисловому майданчику відсутні.
Дані щодо потенційних обсягів викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами від промислового майданчика усього - 0,004 т/рік.
Дані щодо потенційних обсягів викидів забруднюючих речовин від виробничих і технологічних процесів, технологічного устаткування (установок): 1.А.4.а.і Мале горіння -
0,004 т/рік.
Опис виробництв та технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології та методи керування не надається, так як на даному виробничому підприємстві такі виробництва і устаткування відсутні.
Заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин - не передбачені.
Природоохоронні заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин - не
передбачені.
Для джерел викидів та забруднюючих речовин, які підлягають нормуванню, встановлюються нормативи викидів забруднюючих речовин відповідно до наказу Мінприроди №309 від 27.06.2006 «Про затвердження нормативів граничнодопустимих викидів забруднюючих речовин із стаціонарних джерел».

Додаток 1. повідомлення+оголошення.pdf

Додаток 2. газета.pdf