ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДРОБИЛЬНО-СОРТУВАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС «ЛАНСЕЛОТ» (скорочене найменування: ТОВ «ДСК «ЛАНСЕЛОТ»; код ЄРДПОУ 43988797; юр. адр: Україна, 24000, Вінницька обл.,      м. Могилів-Подільський, вул. Грецька, буд. 20; контактний номер телефону: (097) 4978172; електрона пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для виробничого майданчика Ділянка Озаринці-2 Могилів-Подільського родовища пісковику, що в адміністративному відношенні розташована на відстані близько 2,0 км на південний схід від с. Озаринці Могилів-Подільського району Вінницької області та за 6 км на північ від м. Могилів-Подільський.

Мета отримання дозволу на викиди: отримання дозволу на викиди для існуючого об’єкту.

ТОВ «ДСК «ЛАНСЕЛОТ» отримало позитивний висновок з оцінки впливу на довкілля №01-15-01/2022599554/1 від 02.09.2022 р. виданий Управлінням розвитку територій та інфраструктури Вінницької обласної військової адміністрації.

ТОВ «ДСК «ЛАНСЕЛОТ» спеціалізується на оптовій торгівлі деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнання, а також на видобування пісковику, придатного для виготовлення буту та щебню на ділянці Озаринці-2 Могилів-Подільського родовища в Могилів-Подільському районі Вінницької області.

Джерелами викиду забруднюючих речовин на виробничому майданчику є розкривні роботи, видобувні роботи, відвальні роботи та автотранспорті роботи.

Від джерел викидів виробничого майданчика в атмосферне повітря викидаються такі забруднюючі речовини (т/рік): речовини у вигляді суспендованих твердих частинок (16,044), сажа (1,28), азоту діоксид (3,648), вуглецю оксид (8,76), сірки діоксид (1,652), бенз(а)пірен (0,00003), НМЛОС (2,478).

На виробничому майданчику немає виробництв і технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології і методи керування. Заходи щодо скорочення обсягів викидів не плануються – викиди від обладнання не перевищують нормативних граничнодопустимих викидів, перевищення гігієнічних нормативів повітря населених місць на межі житлової забудови відсутні. Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: заходи не передбачені. Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають чинному законодавству.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати в Вінницьку обласну військову адміністрацію за адресою: 21050,         м. Вінниця, вул. Соборна 70, тел. 0 800 216 433, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Зауваження та пропозиції приймаються до розгляду протягом 30 днів з дати опублікування інформації в газеті.

Додаток 1 Газета.pdf

Додаток 2 повідомлення.pdf