Шановні працівники та ветерани лісового господарства прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу.

Адже ліс – наше найбільше природне багатство, унікальний витвір природи і людської праці, що має важливе економічне і екологічне значення.

Ліс – це безцінний дар. Його охорона та примноження – високе покликання всіх працівників лісового господарства регіону. Нині перед вами, дорогі працівники лісової галузі, стоять надзвичайно важливі завдання: впроваджувати сучасні методи ведення лісового господарства, не допускати самовільних вирубок, забезпечувати захист лісів від пожеж, боротися зі шкідниками, розвивати науково-технічну базу лісової галузі.

Сьогодні, як ніколи, важливо розширювати лісові насадження, зберігати їх для прийдешніх поколінь, підвищувати ефективність лісового господарства.

Тож прийміть слова щирої вдячності за вашу невтомну працю, за все те, що ви робите для нашого добробуту.  Бажаю Вам  та вашим родинам, міцного здоров’я, щастя і благополуччя, успіхів та наполегливості у досягненні поставленої мети!

 

З повагою,

Начальник управління розвитку територій та інфраструктури обласної державної адміністрації

Марія ЗОНОВА