Відбулася планова селекторна нарада під головуванням заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка та за участі Міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, голів міських рад і обласних державних адміністрацій щодо підготовки до опалювального сезону. Зокрема, під час заходу обговорили питання тарифної політики та основних показників фінансово-економічної діяльності підприємств теплопостачання.

«Основним завданням, яке поставив Президент України Володимир Зеленський, є вчасний запуск опалювального сезону й те, аби тарифи на опалення для населення не зросли», – наголосив під час наради заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Міністр розвитку громад та територій у свою чергу  підкреслив, що при формуванні тарифів на тепло для населення повинна бути врахована фіксована ціна природного газу – 7420 грн/тис.м.куб. 

«Наразі кожен регіон за участі представників теплокомуненерго та голів міст працює над технічною підготовкою початку опалювального сезону. Сьогодні усім нам важливо об’єднатися і спільними зусиллями забезпечити стабільне проходження опалювального сезону 2021-2022 року. Тішить, що з цього приводу з очільниками міст та головами ОДА є порозуміння та конструктивний діалог», – зауважив під час наради Олексій Чернишов.