ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

23.04.2024

Вінниця

№ 260

 

 

Про внесення змін до відомостей
про юридичну особу

 

Відповідно до частини четвертої статті 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань»

НАКАЗУЮ: 

  1. Визначити особою, яка має право вчиняти дії від імені Вінницької обласної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 20089290) без окремого доручення (довіреності) – самопредставництво органу у судах України, з правом вчинення всіх процесуальних дій, передбачених для сторони по справі, підпису всіх процесуальних документів та посвідчення копій Зарічного Олега Миколайовича – головного спеціаліста-юрисконсульта Управління дорожнього господарства Вінницької обласної державної адміністрації (персональні дані).
  1. Департаменту правового забезпечення обласної військової адміністрації забезпечити внесення відповідних змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на керівника апарату обласної військової адміністрації Олександра Коханця.

 

Начальник обласної
військової адміністрації 

  Сергій БОРЗОВ