ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

23.04.2024

Вінниця

№ 257

 

 

Про затвердження Програми підвищення
енергоефективності та зменшення споживання
енергоресурсів у Вінницькій області на 2024 рік
в умовах правового режиму воєнного стану

 

Відповідно до статей 90, 91 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану»

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити Програму підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів у Вінницькій області на 2024 рік в умовах правового режиму воєнного стану (далі – Програма), що додається.
  1. Управлінню розвитку територій та інфраструктури обласної військової адміністрації здійснювати моніторинг виконання заходів Програми та щопівроку до 25 числа місяця, наступного за звітним інформувати обласну військову адміністрацію про хід виконання Програми.
  2. Рекомендувати органам місцевого самоврядування забезпечити розробку та затвердження в установленому законодавством порядку місцевих програм підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергетичних ресурсів.
  3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

 

Начальник обласної
військової адміністрації   

  Сергій БОРЗОВ