ПРОЕКТ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

Про затвердження вартості набору

продуктів харчування донора для

відшкодування його готівкової вартості

 

 

      Відповідно до постанови Кабінету Міністрів Україні від 25 грудня 1996 року №1548  «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (зі змінами),  статті 9 Закону України  «Про донорство крові та її компонентів», наказу Міністерства охорони здоров’я України від 27 квітня 1998 року №101 «Про затвердження Норм харчування і рекомендацій щодо складання наборів продуктів донорам в день здавання крові та (або) її компонентів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 травня  1998 року за № 301/2741, з метою відшкодування донору готівкової вартості наборів продуктів для харчування:

 1. Затвердити вартість набору продуктів для харчування донора, що відшкодовується закладом охорони здоров’я – Обласною комунальною установою «Вінницька обласна станція переливання крові», що додається.

 2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 29 липня 2011 року №385 «Про затвердження вартості набору продуктів для харчування донорів», зареєстроване в Головному управлінні юстиції у Вінницькій області 02 серпня 2011 року за № 39/1001.

 3. Юридичному відділу апарату облдержадміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області.

 4. Це розпорядження набирає чинності з дня офіційного опублікування у місцевих засобах масової інформації.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 Голова обласної державної

 адміністрації                                                                                 

В.КОРОВІЙ

 

Тарифи