Проєкт розпорядження

 

Про затвердження Тарифу на платну

послугу, що надається комунальним

некомерційним підприємством «Територіальне

медичне об’єднання «Вінницький обласний

центр екстреної медичної допомоги та

медицини катастроф Вінницької обласної Ради»  

 

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року   № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах  охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами)

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

  1. Затвердити Тариф на платну послугу «Стажування лікарів (провізорів)-інтернів за спеціальністю «Медицина невідкладних станів» у базових закладах та установах охорони здоров’я, якщо ці лікарі (провізори)-інтерни: закінчили недержавні медичні (фармацевтичні) заклади вищої освіти; закінчили державні медичні (фармацевтичні) заклади вищої освіти на умовах контракту; прийняті на роботу в недержавні заклади охорони здоров’я (недержавні фармацевтичні заклади, підприємства); повторно проходять інтернатуру; бажають отримати другу спеціальність в інтернатурі», що надається комунальним некомерційним підприємством «Територіальне медичне об’єднання «Вінницький обласний

центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної Ради», у розмірі 182 гривні 78 копійок на тиждень.

 

  1. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Голови Вінницької обласної державної адміністрації від 10 серпня 2020 року № 509 «Про затвердження Тарифу на платну послугу, що надається комунальним некомерційним підприємством «Територіальне медичне об’єднання «Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної Ради», зареєстроване у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький) 27 серпня 2020 року за № 128/128.

 

  1. Юридичному відділу апарату Вінницької обласної державної адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький).

 

  1. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький), з моменту його оприлюднення.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови Вінницької обласної державної адміністрації Наталю ЗАБОЛОТНУ.

 

Голова Вінницької обласної

державної адміністрації

Сергій БОРЗОВ