ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

29.12.2023

Вінниця

№ 1534

 

Про підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад Вінницької області у 2024 навчальному році

 

Відповідно до законів України «Про державну службу», «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України   від 06 лютого 2019 року № 106 «Про затвердження Положення про систему професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад», розпорядження Кабінету Міністрів України від 01 грудня 2017 року № 974-р «Про схвалення Концепції реформування системи професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад»

НАКАЗУЮ:

1. Вінницькому регіональному центру підвищення кваліфікації забезпечити:

1) проведення навчання державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад у 2024 році з відривом від роботи згідно із планом-графіком (додається);

2) належну організацію і науково-методичне забезпечення навчального процесу;

3) здійснення видатків на організацію навчання коштом обласного бюджету та державного бюджету – для державних службовців територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.

2. Узяти до відома, що відшкодування витрат на відрядження (оплата за проїзд, проживання в готелі, добові) здійснюється органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, установами та організаціями, що направляють слухачів на навчання.

3. Керівникам місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, структурних підрозділів обласної військової адміністрації і територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади забезпечити своєчасну явку слухачів на навчання. У разі онлайн навчання – забезпечити присутність слухачів онлайн.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                      

  Сергій Борзов

 

Завантажити. План-графік.doc (Розмір - 349КБ)