ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

22.12.2023

Вінниця

№ 1498

 

 

Про затвердження орієнтовного

плану проведення консультацій

з громадськістю у 2024 році

  

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, налагодження системного діалогу органів виконавчої влади з громадськістю, підвищення якості підготовки рішень з важливих питань державного і суспільного життя з урахуванням громадської думки, створення умов для участі громадян у розробленні проєктів таких рішень, забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності обласної військової адміністрації

 НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю у 2024 році (далі – орієнтовний план), що додається.
  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації оприлюднити орієнтовний план на офіційному вебсайті обласної військової адміністрації.
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                           

     Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Додаток. План.doc (Розмір - 137КБ)