ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

22.12.2023

Вінниця

 № 1502

 

Про затвердження Звіту про проведення

моніторингу офіційних вебсайтів обласної

військової адміністрації, районних військових

адміністрацій та територіальних громад області

 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Порядку оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04 січня 2002 року № 3, постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня  2023 року № 757 «Деякі питання доступності інформаційно-комунікаційних систем та документів в електронній формі», Плану заходів на 2023–2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2023 року № 372-р, Регіонального плану заходів на 2023–2024 роки щодо реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, затвердженого наказом начальника обласної військової адміністрації від 26 квітня 2023 року № 618, з метою забезпечення цифрової безбар’єрності

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити Звіт про проведення моніторингу офіційних вебсайтів обласної військової адміністрації, районних військових адміністрацій та територіальних громад області (далі – Звіт), що додається.
  1. Головам районних військових адміністрацій, виконавчим комітетам сільських, селищних, міських рад, у межах своїх повноважень, забезпечити виконання рекомендацій Звіту.
  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Андрія Кавунця.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                        

Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Додаток. Звіт.doc (Розмір - 313КБ)