РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

25 лютого 2021 року

Вінниця

№ 154

 

Про внесення змін до розпорядження

Голови обласної державної адміністрації

від 05 травня 2014 року № 194

 

Відповідно до статей 17, 18 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», рішення 26 сесії обласної Ради 6 скликання від 22 липня 2014 року № 719 «Про Положення про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища», у зв’язку змінами в структурних підрозділах обласної державної адміністрації, обласної Ради та з метою конкретизації порядку планування та фінансування природоохоронних заходів:

Унести до Порядку планування та фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, затвердженого розпорядженням Голови обласної державної адміністрації від 05 травня 2014 року № 194 зміни, що додаються.

 

 

Перший заступник Голови

обласної державної адміністрації             

Наталя ЗАБОЛОТНА

 

 

                                                                     Додаток

                                                                               до розпорядження Голови

обласної державної адміністрації

25 лютого 2021 року № 154

 

 

ЗМІНИ, 
що уносяться до Порядку планування та фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища

 

1. Абзац перший пункту 4 розділу І викласти у такій редакції:

«4. Розгляд запитів здійснюється Конкурсною комісією обласного фонду охорони навколишнього природного середовища (далі – Конкурсна комісія), до складу якої входять представники обласної Ради (за поданням), структурних підрозділів обласної державної адміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, громадських організацій.».

2. В абзаці п’ятому пункту 2 розділу ІІ слово «розрахунку» замінити словами «розрахунку, рішення про затвердження проектно-кошторисної документації».

3. Абзац шостий пункту 2 розділу ІІ викласти у такій редакції:

«завірена копія рішення про співфінансування заходу з місцевого бюджету у розмірі не менше 15 відсотків або гарантійний лист органу місцевого самоврядування про забезпечення співфінансування заходу з місцевого бюджету (за винятком заходів, які здійснюються на об’єктах обласної комунальної власності).».

4. Пункт 4 розділу ІІ після слова «встановлених» доповнити словами та цифрою «пунктом 2 цього розділу».

5. У пункті 1 розділу ІІІ слова «Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації» замінити словами «Управління розвитку територій та інфраструктури обласної державної адміністрації» у відповідних відмінках.

6. У пункті 2 розділу V після слів «відповідно до вимог» доповнити словами та цифрами «пункту 2 розділу ІІ».

7. У пункті 3 розділу VI слово «торгів» замінити словом «товарів».

8. Пункт 3 розділу VII після слів «обласній Раді» доповнити словами «від обласної державної адміністрації.».

9. Пункт 4 розділу VII після слів «коштів Фонду» доповнити словами «шляхом моніторингу відповідно до пунктів 1, 3 цього розділу.».

 

 

Директор Департаменту міжнародного

співробітництва та регіонального розвитку

обласної державної адміністрації         

Володимир МЕРЕЖКО