РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

02 лютого 2021 року

Вінниця

№ 67

 

Про надання одноразової матеріальної

допомоги для здійснення почесної

церемонії поховання

 

Відповідно до статей 14, 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 20, 22 Бюджетного кодексу України, рішення 36 сесії обласної Ради 7 скликання від 04 грудня 2018 року № 705 «Про Обласну комплексну цільову програму підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил на 2016–2021 роки» та Порядку використання коштів обласного бюджету для здійснення почесної церемонії поховання осіб, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, затвердженого рішенням 46 сесії обласної Ради 7 скликання від 29 жовтня 2020 року № 991:

 

  1. Надати одноразову матеріальну допомоги для здійснення почесної церемонії поховання сім’ї Фірсова Дмитра Борисовича, загиблого військовослужбовця у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації                   

Сергій БОРЗОВ