РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

22 січня 2021 року

Вінниця

№ 44

 

Про прийом делегації

 

Відповідно до Указу Президента України від 05 березня 2002 року № 217/2002 «Про Порядок здійснення зовнішніх зносин Радою міністрів Автономної Республіки Крим, місцевими державними адміністраціями» та з метою поглиблення співробітництва з Турецькою Республікою у різних сферах:

1. Прийняти 25 січня 2021 року делегацію Посольства Турецької Республіки в Україні на чолі з Надзвичайним та Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні Ягмуром Ахметом Гюльдере.

2. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації забезпечити загальну координацію, прийом, супровід, організацію візиту делегації та профінансувати видатки коштом обласного бюджету, передбаченим на виконання заходів Програми розвитку міжнародного та транскордонного співробітництва Вінницької області на 2021–2027 роки, затвердженої рішенням 45 сесії обласної Ради 7 скликання від 24 вересня 2020 року № 978 (зі змінами), згідно з кошторисом.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації                   

Сергій БОРЗОВ