РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

19 січня 2021 року

Вінниця

№ 39

 

Про створення спеціалізованих

служб цивільного захисту області

 

Відповідно до статті 25 Кодексу цивільного захисту України, Положення про єдину державну систему цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 січня 2014 року № 11 «Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту», Положення про спеціалізовані служби цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08 липня 2015 року № 469 (зі змінами):

1. Затвердити перелік обласних спеціалізованих служб цивільного захисту Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, що додається.

2. Керівникам спеціалізованих служб цивільного захисту області до
26 лютого 2021 року розробити Положення про відповідні служби та подати їх на затвердження Голові обласної державної адміністрації після погодження з Департаментом з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами обласної державної адміністрації.

3. Районним державним адміністраціям, виконавчим комітетам сільських, селищних, міських рад створити відповідні спеціалізовані служби цивільного захисту, розробити та до 26 лютого 2021 року затвердити Положення про них.

4. Визначити такими, що втратили чинність, розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 19 серпня 2015 року № 497 «Про створення спеціалізованих служб цивільного захисту області» та від
26 вересня 2017 року № 673 «Про внесення змін до розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 19 серпня 2015 року № 497».

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації           

Сергій БОРЗОВ

 

    Додаток.doc