РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

10 грудня 2020 року

Вінниця

    № 756

 

Про внесення змін до розпорядження

Голови обласної державної адміністрації

від 22 серпня 2013 року № 356

 

Відповідно до статті 142 Закону України  «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 08 серпня 2007 року № 1010 «Про затвердження Порядку надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування для підприємств та організацій громадських організацій осіб з інвалідністю» та у зв’язку із кадровими змінами:

1. Унести до розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 22 серпня 2013 року № 356 «Про утворення комісії  з питань надання дозволу на право  користування пільгами з оподаткування підприємствам та організаціям, заснованим громадськими організаціями інвалідів» такі зміни:

1) у назві та розпорядчій частині розпорядження слова «громадських організацій інвалідів» в усіх відмінках і формах числа замінити словами «громадських організацій осіб з інвалідністю» у відповідному відмінку і числі;

2) у Положенні про комісію  з питань надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування підприємствам та організаціям, заснованим громадськими організаціями інвалідів, затвердженим зазначеним розпорядженням:

у назві та тексті Положення слова «громадськими організаціями інвалідів» в усіх відмінках і формах числа замінити словами «громадськими організаціями осіб з інвалідністю» у відповідному відмінку і числі.

2. Затвердити склад комісії з питань надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування підприємствам та організаціям, заснованих громадськими організаціями осіб з інвалідністю, у новій редакції згідно з додатком.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 20 грудня 2019 року № 968 «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 22 серпня 2013 року № 356».

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації         

Сергій БОРЗОВ

 

 

 

                                                                                Додаток

                                                                          до розпорядження Голови

                                                                          обласної державної адміністрації

                                                                          10 грудня 2020 року 756

                     

                                                             

С К Л А Д

комісії з питань надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування підприємствам та організаціям, заснованих громадськими організаціями осіб з інвалідністю

 

ЗАБОЛОТНА 

Наталя Михайлівна

перший заступник Голови обласної державної адміністрації, голова комісії

КОЗЛОВСЬКА

Наталія Григорівна

начальник відділу фінансового аналізу та прогнозування Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації, секретар комісії

БАРТИШ  
Аліна Володимирівна

начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню Вінницького обласного центру зайнятості (за згодою)

ВОРОНА                     

Олександр Анатолійович

начальник відділу адміністрування  податку на прибуток Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області (за згодою)

ГОРБА

Олександр Григорович

заступник директора Департаменту фінансів обласної державної адміністрації – начальник управління бюджетної політики та взаємовідносин з місцевими бюджетами

МЕЛЬНИК

Олександр Васильович 

заступник директора Департаменту   соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації

ПАЛІЙ                                    

Ірина Миколаївна

начальник відділу страхових виплат та матеріального забезпечення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області (за згодою)

ПОЛОНСЬКИЙ                     

Сергій Дмитрович 

директор Вінницького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів (за згодою)                    

 

 

Заступник директора Департаменту  

соціальної та молодіжної політики

обласної державної адміністрації             

Олександр МЕЛЬНИК