РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

01 грудня 2020 року

Вінниця

    № 739

 

Про відзначення в області

Дня місцевого самоврядування

 

Відповідно до Указу Президента України від 25 листопада 2000 року № 1250/2000 «Про День місцевого самоврядування», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня» та з нагоди відзначення в області Дня місцевого самоврядування:

1. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради депутатів місцевих рад, працівників органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій з наданням грошової винагороди згідно з додатком.

2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації фінансування видатків, пов’язаних з наданням грошової винагороди до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради, здійснити за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, згідно з кошторисом.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації             

Сергій БОРЗОВ

 

      Додаток. doc