РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

05 листопада 2020 року

Вінниця

№ 703

 

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки в оренду

 

Відповідно до статей 17, 79–1, 93, 122, 123, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання акціонерного товариства «Вінницяобленерго»:

1. Надати акціонерному товариству «Вінницяобленерго» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 0,0050 га, на території Великобушинської сільської ради Немирівського району, за межами населеного пункту, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.

2. Акціонерному товариству «Вінницяобленерго»:

1) замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у проектної організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

2) при розробці проектно-кошторисної документації  передбачити кошти на проведення проектних робіт та інших витрат, пов’язаних з наданням земель;

3) зареєструвати земельну ділянку у Державному земельному кадастрі.

3. Відведення земель провести в установленому порядку.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації           

Сергій БОРЗОВ