РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

23 жовтня 2020 року

Вінниця

№ 667

 

Про надання в постійне

користування земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 84, 92, 120, 122, 123 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання дочірнього підприємства «Вінницький облавтодор» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств на території Селищенської сільської ради Літинського району Вінницької області.

2. Надати дочірньому підприємству «Вінницький облавтодор» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» в постійне користування земельну ділянку площею 1,1000 га з кадастровим номером 0522486200:02:000:0721 на території Селищенської сільської ради Літинського району, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств (обслуговування асфальтового заводу).

3. Дочірньому підприємству «Вінницький облавтодор» відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»:

1) здійснити, в установленому законодавством порядку, державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою;  

2) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Заступник Голови обласної

державної адміністрації                                              

Сергій ЗДІТОВЕЦЬКИЙ