РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

23 жовтня 2020 року

Вінниця

№ 663

 

Про надання земельної ділянки в оренду

 

Відповідно до статей 17, 19, 79–1, 93, 122, 124, 123, 124, 186 Земельного кодексу України, враховуючи спеціальний дозвіл на користування надрами, виданий Державною службою геології та надр України від 29 липня 2013 року за № 5822, та клопотання приватного підприємства «Каменяр-Д»:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду приватному підприємству «Каменяр-Д» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами на території Хоменківської сільської ради Шаргородського району, за межами населеного пункту.

2. Надати приватному підприємству «Каменяр-Д» в оренду терміном на  10 років земельну ділянку площею 1,0000 га з кадастровим номером 0525388300:01:003:0286, за рахунок земель запасу промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на території Хоменківської сільської ради Шаргородського району, за межами населеного пункту, для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами (для складування пиляльних вапняків, які видобуваються підземно на Рекечинському родовищі).

3. Уповноважити Шаргородську районну державну адміністрацію укласти з приватним підприємством «Каменяр-Д» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 10 відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Зобов’язати приватне підприємство «Каменяр-Д»:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити, в установленому законом порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходження орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної податкової служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Заступник Голови обласної

державної адміністрації                                             

  Сергій ЗДІТОВЕЦЬКИЙ