РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

20 жовтня 2020 року

Вінниця

     № 659

 

Про звільнення від плати за соціальну

послугу стаціонарного догляду

 

Відповідно статей 2, 23, Закону України «Про місцеві державні адміністрації», пункту 5 Порядку надання соціальних послуг особам з інвалідністю та особам похилого віку, які страждають на психічні розлади, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 576, рішення 44 сесії обласної Ради 7 скликання від 23 липня 2020 року № 951 «Про затвердження Порядку надання соціальних послуг стаціонарного догляду особам з інвалідністю та особам похилого віку, які страждають на психічні розлади мешканцям Вінницької області», протоколу засідання Комісії з питань звільнення осіб з інвалідністю та осіб похилого віку від плати за соціальну послугу стаціонарного догляду в психоневрологічних інтернатах Вінницької області від 09 жовтня 2020 року № 1:

1. Звільнити від плати за соціальну послугу стаціонарного догляду в Брацлавському психоневрологічному будинку-інтернаті Глущенко Софію Марківну.

2. Доручити Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації видати путівку на влаштування до Брацлавського психоневрологічного будинку-інтернату Глущенко Софії Марківни для отримання соціальної послуги стаціонарного догляду.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Заступник Голови обласної

державної адміністрації                                                

Сергій ЗДІТОВЕЦЬКИЙ