РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

20 липня 2020 року

Вінниця

№ 452

 

Про проведення інвентаризації земель

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 122 Земельного кодексу України, статей 35, 57 Закону України «Про землеустрій» враховуючи рішення 2 сесії Студенянської сільської ради 24 скликання від 24 травня 2002 року «Про надання згоди на прийняття земель Міністерства оборони України загальною площею 228,5 га до земель запасу Студенянської сільської ради та будівель і споруд військових містечок 1, 2, 3 до комунальної власності територіальної громади села Студена» та клопотання Студенянської сільської ради Піщанського району:

1. Провести інвентаризацію земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення загальною площею 217,5 га, які перебувають в запасі (бувші військові містечка 1, 2, 3 розформованої військової частини 32496) на території Студенянської сільської ради Піщанського району, за межами населеного пункту.

2. Рекомендувати Студенянській сільській раді:

1) замовити розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель у проєктної організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

2) зареєструвати земельні ділянки в Державному земельному кадастрі.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації                     

Сергій БОРЗОВ