РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

02 червня 2020 року

Вінниця

№ 348

    

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

в постійне користування земельної

ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 92, 122, 123, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України»:

1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 0,23 га із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Літинської селищної ради Літинського району, за межами с. Селище, для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту (обслуговування газорозподільчої станції).

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України»:

1) замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у проектної організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

2) при розробці проектно-кошторисної документації передбачити кошти на проведення проектних робіт та інших витрат, пов’язаних з відведенням земель;

3) зареєструвати земельну ділянку в Державному земельному кадастрі.

3. Відведення земель провести в установленому порядку.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації     

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ