РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

02 червня 2020 року

Вінниця

№ 346

     

Про надання в постійне

користування земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 92, 122, 123 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання Квартирно-експлуатаційного відділу м. Вінниця:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Квартирно-експлуатаційному відділу м. Вінниця для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України на території Дашівської селищної об’єднаної територіальної громади Іллінецького району.

2. Надати Квартирно-експлуатаційному відділу м. Вінниця в постійне користування земельну ділянку площею 341,9000 га з кадастровим номером 0521255400:04:000:0285 на території Дашівської селищної ради, за межами населеного пункту, із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення, для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України.

3. Квартирно-експлуатаційному відділу м. Вінниця:

1) здійснити, в установленому законодавством порядку, державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою;  

2) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації     

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ