ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

     РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

19 серпня 2019 року

Вінниця

№ 637

  

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «АГКОД»:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «АГКОД» для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства на території Сокілецької сільської ради Козятинського району.

2. Надати в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «АГКОД» терміном на 10 років земельну ділянку площею 0,6086га з кадастровим номером 0521487200:06:001:0266, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на території Сокілецької сільської ради Козятинського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства ( будівництво під’їзної автомобільної дороги).

3. Уповноважити Козятинську райдержадміністрацію укласти з товариством з обмеженою відповідальністю «АГКОД» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «АГКОД»:

 1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 2) здійснити, в установленому законом порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

 5. Контроль за надходження орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації В. Броварника.

 

 Голова обласної державної

адміністрації                                                           

  Валерій КОРОВІЙ