ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

26 липня 2019 року                                           № 556

 

 Про припинення дії договору оренди землі

 

Відповідно до статей 17, 122 Земельного кодексу України, частини третьої статті 31 Закону України “Про оренду землі”, враховуючи акт обстеження земельних ділянок Журавського родовища фізичної особи – підприємця Корнійчука В.О. від 05 липня 2019 року, складеного Комісією, створеною розпорядженням голови Липовецької райдержадміністрації від 03 липня 2019 року № 191 та клопотання фізичної особи-підприємця Корнійчука Василя Олександровича:

1. Припинити, за згодою сторін, дію договору оренди землі від 27 грудня 2011 року, укладеного між Липовецькою райдержадміністрацією та фізичною особою-підприємцем Корнійчуком Василем Олександровичем ( зі змінами), право оренди, зареєстроване у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права 22 січня 2014 року, номер запису про інше речове право 4356664, у зв’язку з закінченням промислової розробки Журавського родовища пісків.

2. Уповноважити Липовецьку райдержадміністрацію укласти з фізичною особою-підприємцем Корнійчуком Василем Олександровичем додаткову угоду про припинення дії договору оренди землі, зазначеного в пункті 1 цього розпорядження.

3. Відділу у Липовецькому районі міжрайонного управління у Калинівському та Липовецькому районах Головного управління Держге-окадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

  

Перший заступник голови обласної

         державної адміністрації                                           

     Андрій ГИЖКО