ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

22 липня 2019 року                                              № 543   

         

Про організацію та проведення Всеукраїнського фестивалю «Будь молодим – живи активно»

 

Відповідно до Завдань і заходів з виконання Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2016-2020 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 2016 року № 148 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 05 вересня 2018 року № 717), наказу Міністерства молоді та спорту України від 08 липня 2019 року № 3494 «Про проведення Всеукраїнського фестивалю «Будь молодим – живи активно», Обласної цільової соціальної програми «Молодь Вінниччини» на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 38 (зі змінами), та з метою популяризації та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді:

 1. Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації (Н. Заболотна):

 1) забезпечити організацію та проведення з 23-25 липня 2019 року Всеукраїнського фестивалю «Будь молодим – живи активно» (далі – Всеукраїнський фестиваль);

 2) витрати, пов’язані з проведенням Всеукраїнського фестивалю, здійснити за рахунок асигнувань загального фонду Державного бюджету України та коштів обласного бюджету на соціальні програми і заходи державних органів у справах молоді.

 2. Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації (Л. Грабович) забезпечити надання своєчасної медичної допомоги під час проведення Всеукраїнського фестивалю.

 3. Головному управлінню Національної поліції у Вінницькій області (Р. Мороз), управлінню патрульної поліції у Вінницькій області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України (Р. Усеїнов) забезпечити:

 1) публічну безпеку та порядок під час проведення Всеукраїнського фестивалю;

 2) місця для паркування автобусів у місцях проведення заходів Всеукраїнського фестивалю.

 4. Головному управлінню державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області(Р. Шевчук) забезпечити додержання вимог безпеки на воді учасниками під час проведення Всеукраїнського фестивалю.

 5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (С. Василюк) забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації заходів Всеукраїнського фестивалю.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації І. Івасюка.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                        

           Валерій КОРОВІЙ