ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

12 липня 2019 року               № 497

 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду

 

Відповідно до статей 17, 93, 120, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи державний акт на право постійного користування землею від 25 квітня 2002 року серія ІІ-ВН № 001119, клопотання товариства з обмеженою відповідальністю агрофірма «Серпанок»:

1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю агрофірма «Серпанок» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду орієнтовною площею 3,0 га, розташованої на території Ксаверівської сільської ради Вінницького району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

2. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) вжити заходів щодо розробки та погодження паспорта водного об’єкта.

3. Товариству з обмеженою відповідальністю агрофірма «Серпанок»:

1) замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду проектній організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

2) при розробці проектно-кошторисної документації передбачити кошти на проведення проектних робіт та інших витрат, пов’язаних з наданням земельної ділянки;

3) зареєструвати земельну ділянку водного фонду в Державному земельному кадастрі.

4. Відведення земельної ділянки провести у встановленому чинним законодавством порядку.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

адміністрації

В. КОРОВІЙ