ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

27 червня 2019 року                                         № 477

 

 

Про проведення ХХVІІ обласного фестивалю творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе»

 

Відповідно до Законів України «Про соціальну роботу з сім`ями, дітьми та молоддю», «Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні», заходів Обласної комплексної програми підтримки сім’ї, запобігання домашньому насильству, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми на період до 2021 року, затвердженої рішенням 13 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2016 року № 226, з метою привер-нення уваги громадськості до проблем дітей та молоді з функціональними обмеженнями, розвитку їх творчих здібностей, самоствердження та реалізації талантів, сприяння їх інтеграції в суспільство:

1. Провести з 19 вересня по 01 жовтня 2019 року ХХVІІ обласний фестиваль творчості і талантів дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе» (далі – фестиваль).

2. Вінницькому обласному центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді (Стоялова О.В.) здійснити заходи з організації проведення фестивалю та нагородження переможців за участю керівництва облдержадміністрації та обласної Ради.

3. Райдержадміністраціям та виконкомам міських рад міст обласного значення забезпечити участь у фестивалі переможців районних та міських конкурсів «Повір у себе».

4. Управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації (Городинсь- кий С.С.) забезпечити проведення заходів фестивалю у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї та Вінницькому обласному українському академічному музично-драматичному театрі ім. М.К. Садовського.

5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) забезпечити висвітлення проведення заходів фестивалю у засобах масової інформації.

6. Фінансування витрат щодо проведення фестивалю здійснити в межах коштів, передбачених в обласному бюджеті на утримання та забезпечення діяльності центрів соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, відповідно до кошторису.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Івасюка І.Д.

                 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                  

 В. КОРОВІЙ