ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

26 квітня 2019 року                                                   № 319

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 93, 120, 122, 123, 124, 134, Земельного кодексу України, враховуючи реєстраційне посвідчення на об’єкти нерухомого майна, що належить юридичним особам, видане Державним комунальним підприємством «Вінницьке обласне бюро технічної інвентаризації», та клопо-тання товариства з додатковою відповідальністю «Вінницьке підприємство «Облагрохім»:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду товариству з додатковою відповідальністю «Вінницьке підприємство «Облагрохім» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення (за межами населеного пункту) на території Павлівської сільської ради Калинівського району Вінницької області.

2. Надати в оренду товариству з додатковою відповідальністю «Вінницьке підприємство «Облагрохім» терміном на 20 років земельну ділянку площею 1,5686 га з кадастровим номером 0521686100:03:000:0915 за рахунок земель запасу промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, що належать цьому товариству на праві власності, на території Павлівської сільської ради Калинівського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3. Уповноважити Калинівську райдержадміністрацію (Гаврилюк В.О.) укласти договір оренди земельної ділянки з товариством з додатковою відповідальністю «Вінницьке підприємство «Облагрохім» з орендною платою в розмірі 5 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Зобов’язати товариство з додатковою відповідальністю «Вінницьке підприємство «Облагрохім»:

1)  виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити, в установленому законом порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходження орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації

В. КОРОВІЙ