ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

24 квітня 2019 року                          № 314

  

 

Про підготовку матеріалів до звіту голови облдержадміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих обласною Радою

 

Відповідно до статей 6, 28, 34, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою підготовки звіту голови облдержадміністрації про здійснення повноважень, делегованих обласною Радою:  

1. Структурним підрозділам облдержадміністрації, територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади України у Вінницькій області відповідно до повноважень забезпечити підготовку та подання до 25 квітня 2019 року Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації аналітичних та презентаційних матеріалів.

2. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Мережко В.М.) узагальнити надані матеріали та забезпечити до 26 квітня 2019 року підготовку проекту звіту голови облдержадміністрації про здійснення повноважень, делегованих обласною Радою.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника, заступників голови облдержадміністрації відповідно до розподілу обов’язків.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                

   В. КОРОВІЙ