ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

22 лютого 2019 року                                  № 138

 

Про зміну місця проходження альтернативної (невійськової) служби

 

Відповідно до статті 18 Закону України «Про альтернативну (невійськову) службу», пункту 40, абзацу другого пункту 41 Положення про порядок проходження альтернативної (невійськової) служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 10 листопада 1999 року № 2066, та у зв’язку із зміною місця проживання:

 1. Направити для продовження проходження альтернативної (невійсько-вої) служби, у зв’язку з релігійними переконаннями, Тіхоненка Романа Олеговича, 1992 року народження, на комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт «Київ» ім. Ігоря Сікорського».

2. Комунальному підприємству Вінницької міської ради «Вінницяміськ-теплоенерго» звільнити Тіхоненка Р.О. з 23 лютого 2019 року, у зв'язку з переведенням на інше підприємство, для продовження проходження альтернативної (невійськової) служби відповідно до статті 18 Закону України «Про альтернативну (невійськову) службу».

3. Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації (Заболотна Н.М.) поінформувати про зазначене розпорядження Вінницький об’єднаний військовий комісаріат.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                  

В. КОРОВІЙ