ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

       РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

        від 03 квітня  2018 року                                                                     № 263

  

 

Про проведення планового внутрішнього аудиту ефективності

в Департаменті агропромислового розвитку, екології та природніх ресурсів облдержадміністрації

 

Відповідно до Стандартів внутрішнього аудиту, затверджених наказом Міністерства фінансів України від 04 жовтня 2011 року № 1247, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 20 жовтня 2011 року за          № 1219/19957, та Плану діяльності з внутрішнього аудиту Вінницької обласної державної адміністрації на І півріччя 2018 року, затвердженого головою облдержадміністрації від 18 грудня 2017 року № 1569/1:

 1. Провести з 12 квітня 2018 року по 14 червня 2018 року плановий внутрішній аудит ефективності в Департаменті агропромислового розвитку, екології та природніх ресурсів облдержадміністрації, (місце знаходження:    м. Вінниця, вул. Соборна, 15-а, 21100) за темою: «Оцінка якості надання  адміністративних послуг Департаментом агропромислового розвитку, екології та природніх ресурсів облдержадміністрації». 

 2. Утворити аудиторську групу з проведення планового внутрішнього аудиту ефективності в Департаменті агропромислового розвитку, екології та природніх ресурсів облдержадміністрації у складі:

Мельник Ольга Іванівна – головний спеціаліст сектору внутрішнього аудиту апарату облдержадміністрації (керівник аудиторської групи);

Сільницький Андрій Володимирович – головний спеціаліст з питань запобігання корупції апарату облдержадміністрації.

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                           

В. КОРОВІЙ